PrimeDB System
Rreth Kompanisë

PrimeDB është kompani e specializuar në inteligjencën mediale dhe monitorimin e mediave. Tashmë një lider në treg me infrastrukturë teknologjike dhe sistemeve softuerike të avancuara si dhe arkivën mediale më të pasur në vend.

Tregimi Ynë

Kompania është themeluar nga dy ekspertë të teknologjisë informative dhe mediave, me një eksperiencë mbi dhjetë vite.

Ekipi Menaxherial

PrimeDB udhëheqet nga një ekip profesional menaxhues.

Sara Shendeti

Sara Ibrahimi

Kujdesi ndaj Klientëve

Sara ka përfunduar studimet për menaxhment në Kolegjin UBT në Prishtinë.

Taulanti

Taulant Cena

Administrata & Financat

Taulanti ka kryer për menaxhment në Universitetin e Europës JugLindore.

Lindita Ibrahimi

Lindita Ibrahimi

Menaxher i Cilësisë

Lindita ka studiuar për matematikë pranë Universitetit të Prishtinës.

Kërkoni Takim

Ne ndihemi të privilegjuar të takohemi me ju dhe të ju bëjmë një prezentim të shërbimeve tona nga afër, prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.